Bachata tánccsoport indul a Faluházban

Bachata tánccsoport indul a Faluházban

Bemutatkozik Kovács Krisztina oktató:
“A bachata egy romantikus hangvételű dominikai páros tánc. Magamról annyit szeretnék megosztani, hogy fiatalon versenyszinten táncoltam. 14 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a salsával és a bachatával, aminek az érzéki stílusa és romantikus zenéje egyből magával ragadott. Elvégeztem egy tánctanárképző tanfolyamot és sok táncos workshopon vettem részt többféle stílusban. Később saját tánciskolát alapítottam, ahol remek közösséget kovácsoltam össze és évekig működtettem azt sikeresen.

2017-ben költöztem ki a Karib-szigetek francia gyöngyszemére, Guadeloupe-ra, mert nagy álmom volt megtapasztalni, hogyan táncolják ezeket a táncokat a helyi emberek, illetve meg akartam ismerni az igazi latin kultúrát. Sok táncos tanfolyamon vettem részt ott, képeztem magam Kubában és Dominikán is jártam. Fantasztikus érzés volt, hogy kint is taníthattam és sok embernek segíthettem a világ összes tájáról abban, hogy felfedezzék a táncban rejlő életörömöt és vidámságot. Szeretném, ha mások is megtapasztalnák mindezt!”

Az órákat vezeti Kovács Krisztina és Veisz Krisztián.

Első alkalom október 1. péntek 19:30-tól

Videó: ITT

További információ:

+36 30 406 5897

krisztianveisz@gmail.com

Tájékoztató az újranyitásról

TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKRŐL

A 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet 2021. július 3-ai hatállyal – a hatálybalépés időpontját az 5/2021. (VII. 2.) BM határozat állapította meg – módosította a rendezvények szervezésének, megtartásának szabályairól rendelkező, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet.

A konkrét programoknál jelezzük a részvétel feltételeit.