Szenior Örömtánc

Szenior Örömtánc

Mozgás – Öröm – Agytorna Novák Marcsival

Az oktató célja, hogy minden életkorban, geronto-andragógusként pedig a szenior korosztályban is elérhetővé tegye és megmutassa az életkori sajátosságoknak megfelelően a mozgás és zene lehetőségeit, örömeit.

A tartás-és mozgásfejlesztéssel egy olyan lehetőséget kínál, ami hozzájárul az egész életen át tartó testi, lelki, szellemi egészség megőrzéséhez.

A Szenior Örömtánc egy közösségi mozgásforma speciális koreográfiákkal, ami kifejezetten a szenior korosztály sajátosságaira épül. A részvételhez nem szükséges előzetes tánctudás és partner.

Az órán táncolnak körtáncokat, különböző páros táncokat, sortáncokat, illetve fontos része az órának a széken ülve táncolás is.

Időpont: csütörtökönként 14 – 15h

Bővebb információ:

Fitness Marcsival

Tájékoztató az újranyitásról

TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKRŐL

A 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet 2021. július 3-ai hatállyal – a hatálybalépés időpontját az 5/2021. (VII. 2.) BM határozat állapította meg – módosította a rendezvények szervezésének, megtartásának szabályairól rendelkező, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet.

A konkrét programoknál jelezzük a részvétel feltételeit.