Jóga Emesével

Jóga Emesével

Kismama jóga
Jógázni hívjuk a kismamákat, hogy közösen rátalálhassanak arra a belső hangra, mely utat mutat önmaguk jobb megismeréséhez, a várandósságban való kiteljesedéshez, valamint gyermekük örömteli fogadásához. A jóga kiváló eszköz, hogy megtanuljunk elcsendesedni és lüktető elménk fogságából kiszabadulni, hiszen ezekben a hónapokban más időszámítás kezdődik: minden lelassul, az idő és a világ fokozatosan átalakul a testben zajló hormonális változások miatt. Ez néha ijesztő lehet, de aggodalomra semmi ok, ez mind-mind része a folyamatnak. A jóga ezen is átsegít és elvezeti a várandós hölgyeket saját erőforrásaikhoz, hogy örömteli, kiteljesedett állapotban élhessék meg a várakozás hónapjait és a szülést.
Az alkalmazott jógagyakorlatok és egyéb – a természeti népektől átvett – táncos-mozgásos elemek garantálják a laza csípőt, az erős gátizmokat, a szebb vonalakat és az akadálytalan szülést.
Az órákon nagy hangsúlyt fektetnek a magzati kapcsolatépítésre, hogy a résztvevők már a kezdetektől kapcsolódhassanak, kommunikálhassanak magzatukkal, a vajúdást segítő légző-, és vizualizációs gyakorlatokra, a pihentető relaxációra és a gátizomtornára.
Időpont:
péntekenként 10:15-től 11:45 óráig szeptember 10-től
Napindító energetizáló jóga
Jógázzunk együtt és tegyünk a testi-lelki-mentális egyensúlyunkért.
A jóga segít kezelni a stresszt, elviselni a külvilágban zajló nehézségeket és minden helyzetben segít visszatalálni belső egyensúlyhoz, amire most kimondottan nagy szükségünk van. A résztvevők az alapoktól kezdve ismerkedhetnek meg a jógával, aminek jótékony hatásait meg is tapasztalhatják. A jóga amellett, hogy vitalizál, javítja az általános közérzetet, növeli a teherbírást fizikai és lelki szinten egyaránt. Oldja a stresszt, fejleszti a koordinációt, koncentrációt, testtudatot. Ami még nagyon fontos, hogy minden életkorban javítja a testtartást, a keringést, erősíti, nyújtja az izomzatot és optimalizálja a légzést.
Időpont:
péntekenként 9-től 10h-ig szeptember 10-től
ÁRA:
A foglalkozások időtartama 60 perc.
Ára: 2500 Ft.
JELENTKEZÉS:
Tel: +36 30 470 8812
e-mail: info@ibolyaemese.com
TARTJA:
Ibolya Emese jógaoktató
Tájékoztató az újranyitásról

TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKRŐL

A 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet 2021. július 3-ai hatállyal – a hatálybalépés időpontját az 5/2021. (VII. 2.) BM határozat állapította meg – módosította a rendezvények szervezésének, megtartásának szabályairól rendelkező, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet.

A konkrét programoknál jelezzük a részvétel feltételeit.