Alpenrose Táncegyüttes próba

Loading Események

Alpenrose Táncegyüttes próba

Az Alpenrose Táncegyüttes, 2019. októberében alakult, hat táncolni szerető párral. Modern német táncokat, tiroli és bajor koreográfiákat tanulunk. Aktívan részt veszünk Budakalász kulturális életében, változatos koreográfiákkal készülünk a fellépéseinkre.

Célunk a fiatalos, modern sváb – német táncok elsajátítása, fellépéseink alkalmával szeretnénk, ha a fiatalabb generáció is kedvet kapna a tánchoz.
A csoporthoz folyamatosan lehet csatlakozni, ehhez elég a báli tánctudás:)

A csoport vezetője: Reich Tamás  (06 70 39 55 455)

A próbák minden hétfőn 18:00 – 19:30 óráig tartanak.

2021. június 21.

Részletek

Dátum: június 21.
Időpont: 18:00 - 19:30
Ismétlődő:

Minden 1. héten megtartott esemény, ami 18:00 órakor kezdődik minden hétfői napon és 2021. 06. 30. dátumig ismétlődik.


(Összes megtekintése)

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász,Pest

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető