HAHÓ Együttes koncertje

Loading Események

HAHÓ Együttes koncertje

Bemutatkozik a HAHÓ Együttes:

Kedves, Barátságos, 4 gyakorló apukából álló Gyerekzenekar vagyunk.  2-8 éves korú lurkóknak muzsikálunk,  bemutatjuk nekik a hangszereinket és vidám játékokkal színesítjük élőzenei műsorunkat. Dalainkat magunk írjuk, melyek a gyerekek és szülők mindennapjairól, a világ megismeréséről, barátságról, szeretetről, ünnepségekről, családról és bizony a játékos környezetvédelemről is szólnak. Mindhárom lemezünk nagy kedvence lett a kisgyermekes családoknak, a nem hétköznapi dalszövegek és a fülbemászó dallamok jó hatással vannak a picik fejlődésére. Vidámság, boldogság, gyermekmosoly, nem is kell ennél több! A Hahó Együttes mindig ugyanaz : gyerekközpontú, vidám, szórakoztató, játszva tanulós gyerekzene, – persze nem csak gyerekeknek!

Jegyek kaphatók a https://tixa.hu/haho_koskarolymh linken és az esemény előtt a helyszínen.

A program a Családi Matiné sorozat részeként kerül megrendezésre. A délelőtt folyamán kézműves foglalkozással és színes kísérőprogramokkal is várjuk vendégeinket!

2021. október 16.

Részletek

Dátum: október 16.
Időpont: 10:00 - 11:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKRŐL

A 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet 2021. július 3-ai hatállyal – a hatálybalépés időpontját az 5/2021. (VII. 2.) BM határozat állapította meg – módosította a rendezvények szervezésének, megtartásának szabályairól rendelkező, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet.

A konkrét programoknál jelezzük a részvétel feltételeit.