Latin Varázs

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Latin Varázs

Szenzációs párosítás, egymásra talált a rock gitáros és a folkrock hegedűs. Egy magyar-latin produkció, mely Kaliforniában is meghódította a spanyol ajkú latin közönséget! Szűcs Antal Gábor gitárművész és Gál Péter hegedűművész igazi egymásra találása eredményeképpen jött létre ez a különleges produkció. Gábor akár latin zenét, akár kemény rockot játszik, mindig arra törekszik, hogy élvezze a közönség. Számos ismert zenekarban és csapatban játszott már: Hungária, Skorpió, Dinamit, ős Bikini, Bojtorján és Latin Duó.

Gál Péter komolyzenei pályán kezdte. A Kormorán Együttes alapító tagja és a legsikeresebb periódusának alkotó tagja volt egészen 1990-ig. Több élvonalbeli zenekar pályára állítója volt, mint producer és lemezkiadó igazgató. 2005-ben a Kormoran Memory Band megalapítója. A Latin Varázs formációnak megalakulását követően már fél év múlva 2011 februárjában részt vettek egy nagy sikerű amerikai és kanadai turnén. Az elmúlt időszakban eddig hat alkalommal turnéztak az USA és Kanada számtalan városában. Európában koncerteztek Bécstől Londonig, Londontól Párizsig, Párizstól Rómáig, és még sorolhatnánk Európa számtalan városát. Természetesen magyarországi koncerttermekben is adtak nagy sikerű koncerteket.

Jegyvásárlásra a tixa. hu oldalon, illetve a helyszínen korlátozott mennyiségben van mód. Az esemény a Rockház sorozat része.

Belépés a hatályos járványügyi szabályok szerint lehetséges. Várjuk Önöket szeretettel!

2021. július 31.

Részletek

Dátum: július 31.
Időpont: 20:30

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető