Radics Akusztik Trió – Ingyenes online koncert

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Radics Akusztik Trió – Ingyenes online koncert

Link hamarosan

Anda Bálint (Tűzkerék xT) – ének, szólógitár, akusztikus gitár
Török Ádám (Mini) – fuvola, vokál, ütősök
Felkai Miklós (Fantomasz) – szólógitár, akusztikus gitár
Az eredetileg egy alkalomra, nevezetesen sajtótájékoztató zenei illusztrációjára szerveződött társulat műsorra tűzött néhány emblematikus Radics Béla- szerzeményt, amelyek akusztikusra hangszerelt formában szólaltak meg. Nem várt sikerrel. A két visszafogott hangzású akusztikus gitárkíséret szolid, légies-lebegős fuvola aláfestéssel merőben más, ünnepélyes, méltóságteljes hangulatot kölcsönzött az eredetileg kemény rockra hangszerelt daloknak, ezzel is bizonyságot téve, hogy a hamisítatlan hardrock nem feltétlenül a hangerőről, a drasztikusságról, de még csak nem is az üvöltésről szól; az arra érdemes, s az idők próbáját kiállt kompozíciók bizony akusztikusra hangszerelve, átértelmezett formában is megállják a helyüket, sőt sikerre vihetők.
A produkció pozitív fogadtatására jellemző, hogy az eseményen hivatalból jelenlévő Grund Records kiadó képviselője azonnal lemezszerződést ajánlott az azóta Radics Akusztik Trió elnevezéssel zenekarrá formálódott triónak.
A bensőséges, közösségi hangulat megtartása, illetve rekonstruálása okán a zenészek úgy döntöttek, hogy a produkciót élő koncert formájában, a közönség bevonásával adják elő, illetve rögzítik lemezre.
Az előzetes tervek szerint tehát újra hangszerelt, akusztikus verzióban, ún. unplugged előadásmódban szólalnak meg azok a Radics Béla által írt, illetve közreműködésével sikerre vitt legendás szerzemények, mint a Szólíts meg vándor, a Megátkozott ember, Napfényes napok, Tovább, Királyi madár, A lángszívű lány, A bika jegyében, a Lazítás, vagy épp a Radics-Taurus-Tűzkerék- himnusz, a Zöld csillag.

Kevesebb jelenjen meg
2021. január 23.
Ingyenes

Részletek

Dátum: január 23.
Időpont: 18:00 - 23:30

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász,Pest

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztatás

KÖNYVTÁRI CSEREPONT indul 2020. február 16-tól a Faluház könyvtárában:
 
Részletek:
– előzetes egyeztetés után az alábbi lehetőségekkel készülünk:
– könyvkölcsönzés
– kint lévő könyvek visszavétele
 
– Egyeztetés és az átvétel és kiadás időpontja:
kedd 09-13 óra
csütörtök 14-18 óra
 
Új könyvek kölcsönzésére az olvasónál kint lévő könyvek visszahozatala után van mód.
 
Kölcsönzési idő 1 hónap

Egyeztetés a 26/401-069-es telefonszámon vagy a konyvtar@koskarolymh.hu email címen lehetséges.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a könyvtár területére tilos a belépés, nincs lehetőség a helyszínen a könyvek válogatására, csak az előzetesen egyeztett könyvek kiadására van lehetőség.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Cserepont szolgáltatás igénybevételénél is kötelező a 1,5 méter távolságtartás, illetve az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése!