Triász Koncert

Loading Események

Triász Koncert

A   2012-ben  alakult háromtagú együttes tagjai már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. A csapatot a régi barátság, a rockzene szeretete, és az együtt muzsikálás öröme hozta össze.

A különleges felállású csapat tagjai a következők:

KÁLMÁN GYÖRGY – ének     (DINAMIT, PANDORA, DIRTY DANCE, SZOLNOKI SZÍNHÁZ)

SIPOS PÉTER           – ének      (IRIGY HÓNALJMIRIGY)

JANKAI BÉLA          – billentyűk (DINAMIT, PROGNÓZIS, BOXER ,OMEGA)

Az elsősorban rock dalokból összeállított műsor unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással.

„A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott,  legalább 25 feldolgozás banda által  folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba. Műsorunkban a ’70-’90-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai.  Ezért is lett a koncertprogramunk alcíme: ELVESZETT DALOK. Célunk eljutni a legkisebb klubokba is, ahol saját bandáinkkal nem férnénk el, és ott egy fantasztikus emberközeli bulit adni, hol sztorizva, hol énekelve, a tisztelt nagyérdemű bevonásával. Két rock torok, és egy zongora…            Jó párosítás, vagyis triósítás.!

Műsorunkban hallható lesz:    LGT, EDDA, V.MOTO ROCK, PIRAMIS, VIKIDÁL, MHV, CSERHÁTI ZSUZSA, JAKAB GYÖRGY , SKORPIÓ, BILL, 100 FOLK C’, NO, DINAMIT, OMEGA, SING-SING, OMEN, DEMJÉN, PRESSZER, PROGNÓZIS, HBB, KORÁL, FECO dalai.

A csapat már túl van több mint 70 klubkoncerten, illetve fesztiválon. A bulikra rendszeresen ellátogatnak sztár fellépők, úgy mint Kalapács József, Keresztes Ildikó, Benkő László, Vörös István, Vikidál Gyula, Homonyik Sándor  és még sokan mások.

Belépés az aktuális járványügyi szabolyozásoknak megfelelően. 10 éves kor alatt a részvétel ingyenes. A koncert a Mentáskert Szabadtéri Színpad Rockház programsorozatának eseménye.

Jegyek válthatók: https://tixa.hu/triasz_koskarolymuvhaz

Várjuk Önöket szeretettel!

2021. július 22.

Részletek

Dátum: július 22.
Időpont: 20:30 - 22:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász,2011

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető