Virtuális jelmezverseny

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Virtuális jelmezverseny

Játékszabály:

  • Óvodai és általános iskolás korosztály I., II., és III. helyezett kategóriában jelmezversenyt hirdetünk
  • Fontos, hogy az egyedi, kézzel készített jelmezeket fogjuk díjazni, kölcsönzőből vagy üzletből vásárolt jelmezt sajnos nem tudunk értékelni.
  • A jelmezekről készült fotókat küldjétek a kkmhk.budakalasz@gmail.com email címre. A levélbe írjátok bele a gyermek nevét és életkorát (óvoda vagy iskola), a jelmez címét és a szülő nevét,  mobilszámát és email címét.
  • HATÁRIDŐ: 2021. február 12-ig
  • A fotók minősége nagyon fontos, kérünk titeket, világos, nagy felbontású, színes képeket küldjetek, akár többet is az adott jelmezről. A zsűrinek ezzel nagyban megkönnyítitek a feladatát.
  • A zsűri elnöke Fábics Karolina divat- és textiltervező , a további tagok a művelődési ház csapatából Benkó Attila intézményvezető és Uttó Vanda munkatársak. 
  • Eredményhirdetés: 2021. február 15. – emailen értesítjük majd a nyerteseket.

Természetesen az összes jelmez fényképét megosztjuk veletek majd egy fényképes mappába feltöltve Facebook oldalunkon.  

A versenyt budakalászi és pest megyei intézményekbe járó gyermekek részére hirdetjük meg.

KÜLÖNDÍJ:

A fennt említett kategóriákon kívül lesz egy közönségdíjunk is. Ehhez nem kell mást tennetek, mint  fotóitokat a Facebookon egy megadott bejegyzés hozzászólásaként tölthetitek fel szintén február 12-ig. Hívjátok meg barátaitokat és gyűjtsétek a lájkokat a fényképekhez. A legtöbb szavazatot  kapott jelmez nyeri ezt a versenyt.

FONTOS!

A zsűri az újszerű ötleteket, az egyediséget  díjazza majd elsősorban!

A díjakról bővebben hamarosan írunk, de annyit már most elárulunk, hogy értékes ajándékokról van szó!

Jó mulatást, varrjatok, alkossatok kedvetekre!

Itt a farsang, áll a bál…

 

 

2021. január 13.

Részletek

Kezdés: január 13. | 15:00
Vége: február 12. | 17:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Budakalász

Kárpátok őre szobor
Budakalász,Budakalász2011

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető