A KKMHK járványügyi veszélyhelyzetre vonatkozó intézkedési terve

A KKMHK járványügyi veszélyhelyzetre vonatkozó intézkedési terve

Kedves Közönségünk!

A lehető legnagyobb biztonságra törekszünk a fertőzések elkerülése érdekében, így a járványveszély kockázatának csökkentésére az alábbi intézkedéseket vezettük be. Az előadások, programok látogatása során kérjük együttműködésüket és megértésüket.

• Kérjük, amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre utaló tünete van vagy beteg, ne vegyen részt programjainkon..

• Szabadtéri és beltéri rendezvényeinken egyaránt kötelező a maszkviselés, a nézőtéren kívüli forgalmi területeken pedig kötelező a 1,5 méteres védőtávolság betartása.

• Belépés előtt megmérjük minden kollégánk és nézőnk testhőmérsékletét érintésmentes hőmérővel. Abban az esetben, ha valakinek a testhője eléri a 37,6°C-ot, a programra sajnos nem tudjuk beengedni.

• Előadásainkat csak tünetmentes nézőink látogathatják.

• A nézőtéren, a közönségforgalmi területeken és a mosdókban is minden felület tisztítására, fertőtlenítésére fokozottan ügyelünk.

• Programjainkon a 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelet alapján csak a kijelölt székek foglalható el, ennek tükrében a bálterem befogadó képessége 50 fő, a díszterem befogadó képessége 16 fő.

• A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, kérjük a székeket ne mozgassák el.

Együttműködésüket köszönjük!

a KKMHK csapata

KKMHK intézkedési terv2020_09_25

 

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető