Holnap rendezzük meg a II. Kalászi Kultúrpikniket

Holnap rendezzük meg a II. Kalászi Kultúrpikniket

A Kalászi Kortárs Tánctalálkozó két előadással is közreműködik az eseményen. A 18 éve sikeres együttműködésünk keretében idén ezúttal két darabot hoznak el a közönségnek, a Góbi Rita Társulat Pici Bonbon című gyerekelőadását a legfiatalabb közönségnek, a Willany Leó Társulat improvizációs táncprodukcióját pedig minden korosztálynak ajánlva.
Előbbi mozgásfoglalkozással egybekötött mesés-táncos előadása játékos módon mutatja meg a bölcsődés és óvodás korosztály számára az ajándékozás folyamatát. Az adás gesztusa fontos, és adni nem csak tárgyat, hanem élményt is lehet. Zene, mozgás, kép harmonikus egysége vezeti a nézők figyelmét, akik közelről nézhetik és élhetik át az előadás apró csodáit. A program 16 órakor lesz látható.
A Willany Leó Improvizációs Táncszínház As I said goodbye címmel mutat be rögtönzött produkciót. A Társulat fő jellemzője a kísérletezés, a folyamatos megújulás. Az előadásaikban összesen 15, különböző szakmai háttérből érkező táncművész lép fel, tanul egymástól és erősíti a társulatot, akik a II. Kalászi Kultúrpikniken is bemutatják majd a közönségnek, hogy milyen érdekes és különleges műfaj az improvizáció. Az előadás 17.30-tól kezdődik majd.
A Kultúrpiknik további izgalmas programokkal, többek között akusztikus koncerttel, borkóstolóval, slam poetry esttel, sanzonokkal is várja a kikapcsolódni vágyókat. A foglalkozásokon ékszereket,mézeskalácsot, fa társasjátékot, virágkoszorút, csupa igényes, szép dolgot lehet majd készíteni. A Fazekaskuckó minőségi kézműves termékeiből is vásárolhatnak látogatóink.
Valamennyi program ingyenes!

Esemény bővebben: ITT