Könyvtári kitekintő

Könyvtári kitekintő

Ahogyan a könyvesboltokban az advent a legkiemelkedőbb időszak egész évben, így nálunk is különös figyelem kíséri az előttünk álló heteket. Lehetőségeinket maximálisan kiaknázva egész évben kiegyensúlyozottságra törekszünk, célunk, hogy minden fontos könyvet beszerezhessünk. Az új megjelenéseket folyamatosan figyelemmel kísérjük és nem ritka, hogy havonta több alkalommal is frissítjük kínálatunkat. Csak így érhető el, hogy gondosan megtervezett, felépített könyvállománnyal rendelkezzünk. Az év végére, karácsony ünnepére számos kiadó rukkol elő jelentős könyvekkel, amelyek nem hiányozhatnak a budakalászi könyvtárból sem. Így a beszerzést illetően mi is csúcsidőszakot élünk. Örömmel és elégedettséggel tölt el minket, hogy Olvasóink  szinte azonnal megtalálják nálunk a könyvesbolti kirakatokban látható kínálatot.

Érdemes betérni tehát és szemezgetni a szebbnél – szebb szakácskönyv, vadonatúj bestseller és adventi mesekönyv kínálatból. E különleges kiadványok segítségével az előttünk álló hetekben elkápráztathatjuk családunkat egy-egy új süteménnyel, feltöltődhetünk egy szívmelengető karácsonyi történet olvasásával és a közösen eltöltött idő során ráhangolódhatunk a közelgő ünnepre.

Szeretnénk mindenkit biztatni, jöjjenek, látogassanak meg minket, legyenek könyvtárunk tagjai! Idén beiratkozó látogatóink részére a jövő évre is biztosítjuk a tagságot, a több éve változatlan áron.

              Ajánlat:

             Helene Holmström: Karácsonyi kovász

            Egy százéves kovász, egy arrogáns tévésztár és egy szenvedélyes pék…vajon mi sül ki ebből?

   A népszerű svéd romantikus író regénye szívmelengető olvasmány, hamisítatlan karácsonyi ízekkel és illatokkal.

Szeretettel várjuk Önöket!

Fazekas Borbála könyvtárvezető és Makovecz Virág segédkönyvtáros

További könyvtári információk: ITT