Képzőművész Kör

Képzőművész Kör

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár Képzőművész Köre vár minden érdeklőt tíz éves kortól hétfőn, szerdán és pénteken 17-órától 20-óráig.
Szabadidőtöltésként, szakirányú felvételire készülve, mindenki a saját tudásszintjének megfelelő feladatokon keresztül sajátíthatja el a különböző rajzi és festészeti eszközöket.

A foglalkozásokon a következő témákkal anyagokkal ismerkedünk: kockológia, forgástestek és egyszerű csendéletek, egy illetve két ponton rögzített drapéria, ismerkedés a szénnel mint rajzi technikával, porpasztel mint festői eszköz, művészeti anatómia csonttan, portré és mozdulatrajz, akvarell, akril. A képzőművész körbe járók nyaranta vidám hangulatú napközis művésztelepen vehetnek részt ahol belekóstolhatnak a pein-air festészetbe. Lehetséges helyszínek: Kálvária domb, Duna-part, Omszk-park, Budakalász utcái.

A művészettörténeti alapok elsajátítását, illetve a felvételire való felkészülést Külüs László festőművész, képzőművész-tanár youtube csatornája segíti.

Hozzászólások

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nyári nyitvatartás

Kedves Látogatóink!

A könyvtár július 27-től augusztus 16-ig zárva tart.  Ezen időszakon kívül az évközi rend szerint várjuk Önöket szeretettel!

Könyvtár nyitva tartási rendje:

Hétfő és péntek: 9-14

Kedd és csütörtök: 13-18

Kérjük, továbbra is előre egyeztetett időpontban látogassák könyvtárunkat: 26/40-10-69. Maszk viselése kötelező.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A művelődési ház a rendezvények és nyári táborok rendjéhez igazodik. 

A  szervező iroda az alábbiak szerint működik:

Hétfő és péntek: 9.00 - 15.00

Szerda: 12.00 - 18.00

2020. augusztus 3-9. között zárva tartunk.

Várjuk Önöket szeretettel! 

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár munkatársai