Együttműködési lehetőség

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár együttműködési lehetőséget kínál jövendőbeli partnerei számára. A kooperáció során a támogató cég kiválasztja, hogy intézményünk mely programja illik a profiljába, majd azt termékei ingyenes bemutatójával, esetleg osztásával támogatja. Az eseményen kitelepülést, megjelenési felületet, molinó kihelyezést biztosítunk számára.

Leendő partnerünktől anyagi és tárgyi eszköz támogatást is fogadunk, mellyel intézményünk mindennapi életéhez, insfrastruktúrájának fejlesztéséhez járul hozzá, legyen szó technikai eszközökről, bútorokról vagy akár dekorációs elemekről. Cserébe kedvezményes teremhasználatot és reklámot biztosítunk felületeinken.

Örömmel jelenthetjük ki, hogy számos hasonló, gyümölcsöző együttműködésre tettünk szert az elmúlt évek során. Ezres látogatottságú sportprogramjainkon az Auchan Magyarország Kft. ásványvíz osztásával, az Avon Cosmetics Hungary Kft. és az Oriflame Hungary Kft. termékminták osztásával vesz rendszeresen részt. Legutóbb a Duna- Menti Regionális Vízmű Zrt. jelezte együttműködési szándékát intézményünk felé.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük írjon nekünk a következő e-mail címre, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot:

info@koskarolymh.hu
Benkó Attila intézményvezető részére

Helyi és regionális cégek előnyben!