Boridalok lemezbemutató gyerekkoncert

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Boridalok lemezbemutató gyerekkoncert

ZokniPOP – lemezbemutató koncert
Hallottál már a páratlan zoknik történetéről vagy a Furcsa Állatok boltjáról? Amikor felnézel az égre milyen formákat képzelsz a Felhőpamacsok helyére? Tudsz hangokat utánozni, vagy Pitypang-táncra körtáncot járni? Csak pár dal ízelítőül a Boridalok legújabb ZokniPOP című albumáról, mely tele van humorral, csupa érdekes karakterrel, akikkel képzeletben „találkozhatsz” is a lemezbemutató koncerten. Természetesen nem maradhatnak ki a nagy kedvencek sem, mint a Számlálgató, a Pölöskei poloska, az Öt kacsa vagy a Rottyantó.
Tarts velünk ezen a „páratlan” képzeletbeli zenés utazáson!
A Boridalok Triót Varga Bori (dalszerző, zenész) alapította 2019-ben, első zenés-verses könyve, a “Süss fel kicsi nap” megjelenésekor.
A formáció nem csak összeállításában különleges (nagybőgő, zongora, fúvóshangszerek), hanem hangszerelésében is egyedi világot képvisel a gyerekzenei palettán. Bori dalai fülbemászóak, a koncert hangulatát a, kedvesség és játékosság jellemzi. Igazi zenei játszótér.
A zenekar tagjai:
Varga Bori – ének, fúvós hangszerek
Dakos Lilla – zongora
Hudák Zsófia -nagybőgő
Gitáron közreműködik: Sántha Gábor
Jegyek: tixa.hu
————————————————————————————————————–
11:00 órától (koncert után) a Bábozd Zöldre Budakalászon Egyesület egy remek kis környezettudatosságra nevelő kézműves foglalkozást tart a gyerkőcöknek, családoknak❣️
2023. március 25.
Elővételes jegyár: 2000 FtHelyszínen: 2500 Ft

Részletek

Dátum: 2023. 03. 25.
Időpont: 10:00 - 12:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen