DOS DIAVOLOS – Ganxsta Zolee & Takács Vilkó

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

DOS DIAVOLOS – Ganxsta Zolee & Takács Vilkó

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek, ő az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben.

Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük, de hozzá kapcsolható a Lugosi Danival sikerre vitt Nirvana Tribute zenekar, valamint a számtalan tematikus, egy szál gitáros est is.

Innen jött az ötlet, hogy a két ördög összefogjon és alkosson, így 2019-ben indították útjára a Dos Diavolos akusztikus duót. Zoli kezdetben Vilkó egy szál gitáros estjeihez csatlakozott vendégként, majd mindezek által inspirálva előkerült a gitár, az ötletek és a közös alkotás útjára léptek. 2021-ben elérkezettnek látták az időt, hogy megmutassák első közös albumukat, ami az Egyenesen a mocsárból címet kapta.
Ahogy a lemez címéből sejthető, nem egy megszokott produktummal találkoztunk. A stílus, ahogy ők megfogalmazták: “nagyon sötét louisianai mocsári delta blues és a dark red country törvénytelen gyereke”.

Mire ezeket a sorokat “papírra vetjük”, megszületett második közös albumuk, a Sírásó, vagyis a februári RockHázas koncert kis premiernek is tekinthető.

Jegyek: tixa.hu

2024. február 03.

Részletek

Dátum: február 3.
Időpont: 20:00 - 22:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen