Hangfürdő

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Hangfürdő

Mészáros Tibor hangpásztor és Szabó Böbe közreműködésével

A meditatív koncertek főszereplője a napjainkban egyre népszerűbb Hangdrum, de hallható lesz nyelvdob, hangtál, szélhárfa, gong és sok más érdekesség is

Programunk különleges élményt nyújt, melyben a hangok együtt rezgése, nyugodt, tiszta teret hoz létre. A harmonikus rezgések áthangolják a sejteket. A testben levő víz – ami a szervezet 75-80%-át képezi – felveszi a rezgések által keltett harmonikus formát, ezzel oldva az érzelmi, energetikai és fizikai blokkokat. Mindezek hatására kiegyensúlyozottabbá válunk, elmélyülünk önmagunkban és harmóniába kerülünk a minket körülvevő világgal. A hangfürdő alatt életünk történéseit új megvilágításba helyezhetjük és kérdéseinkre is megoldást találhatunk.

Javasolt a kényelmes, laza, természetes alapanyagú öltözet (pl. pamut melegítő), valamint polifoam és kispárna. A programot beltéren rendezzük meg.
A hangfürdő után pihenj, hogy a gyógyító energiák minél mélyebben kifejtsék hatásukat! Igyál a szokásosnál több vizet ezen a napon, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned!

Belépő a helyszínen váltható 1.500 Ft-ért. Az esemény ezúttal beltérben valósul meg.

Bővebb információ:

+36 70 410 2181

Videó: ITT

Szeretettel várunk!

2022. augusztus 24.

Részletek

Dátum: 2022. 08. 24.
Időpont: 19:00 - 20:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen