JUHÁSZ MARCI AKUSZTIK

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

JUHÁSZ MARCI AKUSZTIK

Juhász Marci 14 éves kora óta gitározik és szájharmonikázik, gyerekkorában népdalversenyeken vett részt. 2012-ben bejutott a Csillag Születik című tehetségkutatóba, ahonnan végül a negyedik helyről esett ki. Ezt követően a Nomad zenekar énekese volt 8 éven keresztül, ebből a produkcióból 4 stúdió és egy koncert album született. 2020 decemberétől visszatért ahhoz, amit mindig is a legjobban szeretett, és elbúcsúzva a zenekartól egyszálgitáros produkcióján, saját dalokon kezdett el dolgozni. 2021. szeptemberében jelent meg első önálló albuma Sorsszimfóniák címmel. A lemez 15 hétig a Mahasz Top40es listáján is fent volt. 2 év alatt közel 100 koncertet tud maga mögött, ahol élőben is sikerült bemutatni lemezét a közönségnek. Koncertjein saját dalai mellett a pár ismert hazai dalt, Nomad dalt és népdal-feldolgozásokat is játszik

 

2023. május 26-án, (H)Arccal a nap felé -címmel jelent meg Juhász Marci második lemeze. Az új albumon 10 saját szerzemény kapott helyet, melyekben olyan zenész kiválóságok is feltűnnek egy-egy dal erejéig, mint például Szász Feri, Probojszki Matyi, Fonay Tibor, Cséry Zoltán, Schneider Szilveszter, Tóth Tomi vagy szintén a Road-ból ismert, Molnár Máté, akivel ezúttal egy közös duett is született.

 

A lemezmegjelenést megelőző napon kerül fel a nagy videómegosztó oldalra a Háttal magamnak című dal klipes változata, amely a Marci és a Máté első közös szerzeménye. Ez a dal egyébként már a tavalyi Akusztik TV felvételen is elhangzott és az ősbemutatót követő, pozitív szakmai és közönség reakcióknak köszönhetően most egy videoklip is készült hozzá.

 

Juhász Marci szerencsére idén sem fog tétlenül otthon ülni! Alaposan körbejárja az országot és bemutatja az új lemeze valamennyi dalát, természetesen az első album kedvenceivel kiegészítve! Pontos koncert időpontok és helyszínek kapcsán érdemes ellátogatni  Marci hivatalos előadói Facebook oldalára, mely a https://www.facebook.com/juhaszmarci91 címen érhető el. Ugyanitt lehet találni még az új albumról pár érdekességet, infót és néhány újabb YouTube-ra feltöltött dalt.

Jegyek: tixa.hu
További jegyvásárlásra a helyszínen a koncert napján is van lehetőség.

2024. május 24.

Részletek

Dátum: május 24.
Időpont: 20:00 - 22:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen