Mit kezdjünk a szorongásainkkal? előadás

Loading Események

Mit kezdjünk a szorongásainkkal? előadás

Előadónk Deliága Éva tanácsadó szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta. Több, mint 17 éve foglalkozik családokkal, nyújt tanácsadást szülőknek és praktizál gyermekpszichológusként. Érdeklődése fókuszában a gyermeklélektan, a pszicho-edukáció és a pszichológiai ismeretterjesztés áll. Szerzői munkássága szakmai honlapján, blogján és szakmai facebook oldalán a gyermekpszichológia széles palettáját felölelő, – pl.: gyermeknevelési-válási tanácsadás, szorongás, akaratosság és más gyermeki sajátosságok, elakadások kezelése, oldása, gyermekek és az oktatás témája –  írásaiból, cikkeiből áll. Eddig megjelent könyvei:’ Mit kezdjünk az akaratossággal’, ‘Mit kezdjünk a szorongással’, ‘Ketten háromfelé’, ‘A  szemnek láthatatlan’ több, mint 20 ezer eladott példányon vannak túl.

Jegyek kaphatók elővételben a https://tixa.hu/mitkezdjunkaszorongasainkkal-koskarolymh linken, illetve az esemény előtt a helyszínen.

Az előadás a Lélekbúvár sorozat részeként kerül megrendezésre.

Várjuk szeretettel Önöket!

 

 

 

2021. október 07.

Részletek

Dátum: október 7.
Időpont: 19:00 - 21:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKRŐL

A 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet 2021. július 3-ai hatállyal – a hatálybalépés időpontját az 5/2021. (VII. 2.) BM határozat állapította meg – módosította a rendezvények szervezésének, megtartásának szabályairól rendelkező, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet.

A konkrét programoknál jelezzük a részvétel feltételeit.