Szeder – A Bence kalandjai – Lee Olivér

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Szeder – A Bence kalandjai – Lee Olivér

Az 1 HÚRON PENDÜLÜNK akusztikus minifesztivál fellépői 2021-ben: SZEDER ÉS ZENEKARA, LEE OLIVÉR (szóló) és A BENCE KALANDJAI (Jobbágy Bence szóló) – egy este három remek fellépő varázsol el minket csodálatos dalokkal!

Az eseményt 2017-ben rendeztük meg először a Művelődési Ház hangulatos kertjében. Az árnyas lombok alatt a koncert közben is leheveredhetsz a fűre dobott takarókra, babzsákokra, raklapbútorokra, kezedben a kedvenc italoddal, és közben haraphatsz hozzá valami finomat a büfé kínálatából.

Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel az akusztikus minifesztivállal, mert úgy látjuk, hogy mindennél jobban szükségünk van a meghitt zenei és emberi élményekre, az őszinte beszélgetésekre, a tapsra és a mosolyokra!  Gyere el és szerezz magadnak, családodnak, barátaidnak egy kellemes estét!

Szeder, a Junior Artisjus díjas énekes-dalszerző 2013 óta meghatározó része és egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. A ‘Reggeli dal’ és a ‘Feri feneke’ írója sok szívbe belopta magát kortól és nemtől függetlenül. Bájos, szókimondó, humoros, hol könnyed, hol mély szövegeihez egyedi, egyszerre karcos és lágy hang párosul. A ‘Bátran lépek’ című új albummal Szeder bátran lépett egy új szintre. A szövegek mélyebbek, személyesebbek lettek, segítenek válaszokat találni az útkereső embernek a mai változó világban.

A koncerten a megszokott hangszereléstől eltérően akusztikusan fognak megszólalni a dalok.

Szeder-Szabó Krisztina – ének, gitár

Bodacz Péter – mandolin, gitár

Kristóf Martin – gitár

Hegyi Zoltán – nagybőgő

Belépés a hatályos járványügyi szabályok szerint lehetséges.

Jobbágy Bence neve ismerősen cseng a magyar könnyűzenében, hiszen a legeldugottabb vidéki kocsma sarkától a Budapest Arénáig mindenhol koncertezett már. Saját zenekaraiban
(Muriel, Kodachrome) és a legkülönfélébb produkciókban (Illés Beatünnep, Baltazár Színház, Szimfonikus Zenevonat, stb.) is bizonyította előadói kvalitásait, legyen szó gitározásról vagy
éneklésről. A Bence kalandjai az ő zenei játszótere, személyes és őszinte dalok gyűjteménye, melyeken keresztül betekinthetünk külön bejáratú világába. Az alapvetően akusztikus hangvételű dalok koncerten is változatos hangszerelésben szólalnak meg, nagy teret engedve a játékos zenei megoldásoknak és a többszólamú vokáloknak. A Bence kalandjai 2019-ben alakult és még ebben az évben bekerült az NKA Induló Zenekaros Programjának 2020-as támogatottjai közé. Első nagylemezük Tengerek címmel jelent meg 2020 végén.
Hallgasd meg A Bence Kalandjait!

Az esemény az Örömzene programsorozatunk folytatása.

Jegyek kaphatók:

https://tixa.hu/szeder_bencekalandjai_leeoliver_koskarolymuvhaz

2021. július 04.

Részletek

Dátum: 2021. 07. 04.
Időpont: 19:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen