06. csü

Ifjúsági sakk szakkör

május 6. | 16:30 - 18:00
07. pén

Alapozó terápia

május 7. | 15:00 - 18:00
10. hét

Idősek tornája

május 10. | 07:45 - 09:20
10. hét

Híreink

Tájékoztató a 2021. május 10-ei újranyitásról

Tovább

Takarító munkatársat keresünk

Tovább

Kids angol mozgás és kézműves napközis tábor

Tovább

Bemutatkozó

Phasellus in nunc eu tellus sodales interdum. Sed neque ex, pharetra quis ex id, dictum commodo risus. Phasellus aliquet porta tellus eu suscipit. Nullam vestibulum dictum ante eget dapibus. Vestibulum sagittis in mauris et auctor. Cras ac porta sem. Vivamus luctus leo sit amet magna venenatis, ut molestie dui tincidunt. Nulla sollicitudin volutpat leo vel volutpat. Donec fermentum neque purus, nec ornare lorem eleifend mollis.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. In dictum luctus arcu. Aliquam purus eros, lobortis eleifend metus non, auctor faucibus neque. Maecenas ac varius mauris. Duis ut risus neque. Proin tincidunt molestie ligula quis tincidunt.

  • Maecenas ac varius mauris
  • Nullam vulputate
  • Maecenas ac varius
  • Donec fermentum

Vivamus luctus leo sit amet magna venenatis, ut molestie dui tincidunt. Nulla sollicitudin volutpat leo vel volutpat. Donec fermentum neque purus, nec ornare lorem eleifend mollis.

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető