Antares koncert

Loading Események

Antares koncert

A Junior Artisjus-díjas ANTARES zenekar 2018 végén kezdte működését, miután közel kétévnyi próbatermi munka után egy klubkoncerten léptek először a közönség elé. Zenéjükben a rock, funk,  soul, metál, jazz, hip-hop és pop műfajok keverednek. Első évük folyamán több sikeres fővárosi és vidéki koncertet adtak olyan zenekarok társaságában, mint az osztrák Mother’s Cake, a Napokon, a Tej, a Baron Mantis, a Jackie’s Gun, az Abigél, a The Pontiac, a Metrosection, illetve a Boom-Boom. A 2019-es év szakmai sikerekben bővelkedett számukra. Megnyerték a Fülesbagoly Special tehetségkutatót, illetve játszottak a Gitármánia táborban is. Sikerült megnyerniük a 2018/2019-es Öröm a Zene! tehetségkutatót is, valamint elnyerték az Év Felfedezettje szakmai különdíjat. A zenekar első albuma 2019. év végén jelent meg, mely lemez Antarest a 2021-es Fonogram díj jelöltjei közé juttatta az Év felfedezettje kategóriában. A második album idén tavasszal debütált InSanity címmel, amely hamisítatlan Antares hangzással tovább viszi a zenekart a megkezdett úton.

Tagok: Kolosai Ferenc ‘Fecó’ – basszus/ének

Kovács Botond ‘Boti’ – gitár

Pap Dávid ‘Page’ – dobok

Dér Dávid ‘Dér’ – billentyűk

A koncert a RockHáz programsorozat részeként kerül megrendezésre. Belépés a hatályos járványügyi szabályok szerint lehetséges.

Jegyek: tixa.hu

Várjuk önöket szeretettel!

 

2021. augusztus 05.

Részletek

Dátum: augusztus 5.
Időpont: 20:30 - 22:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető