Bohemian Betyars

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Bohemian Betyars

FIGYELEM! Budakalászi lakcímkártyával a belépés INGYENES!

Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás.


A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed – folk – freak – punkos, magával ragadó, energikus formációjával.
 A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.
 Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.

Kezdetben igazi csavargók módjára járták körül az utcán zenélve Európát, mára a hazai és európai klubok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.
 Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.

Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mély – vízébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

Jegyek kaphatók ITT és az esemény előtt a helyszínen a befogadóképesség erejéig. Fogyatékkal élők és kísérőjük, valamint nyolc év alattiak számára a belépés ingyenes. A koncert a Kalászi Vigasság Fesztivál része.

Előzetes: ITT

Nyereményjáték: ITT

 

2022. június 11.

Részletek

Dátum: 2022. 06. 11.
Időpont: 21:00 - 22:30

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen