Ismerd meg a varrógépet!

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Ismerd meg a varrógépet!

2 X 4 órás kezdő varrótanfolyam gyerekeknek és felnőtteknek.

Mit kínálunk ezen az eseményen?
Biztos alapokat, önálló tudást! Ha elhatároztad, hogy te magad varrnád meg ruháidat, lakástextiljeidet, játékaidat, de fogalmad sincs, hogyan kell használni a varrógépet, most itt a remek alkalom arra, hogy belevágj , tanuld meg az alapokat! Ez a tanfolyam teljesen kezdőknek szól, illetve azoknak, akik nem akarják rögtön a műszerészt hívni, ha nem úgy varr a varrógépük, ahogy az a “nagy könyvben” meg van írva!


Íme a menü:
• Varrógép beüzemelése,
• Mit mire használjak (alkatrészek megismerése, varróeszközök bemutatása)
• Kezdj el varrni! Egyenes és íves varrások, különféle technikák elsajátítása.
Egy kis anyagismeret, szabás


Kiknek szól ez a tanfolyam?
– Bárkinek, aki szeretne megtanulni varrógéppel varrni. GYEREKEKET (kisiskolás kortól) és FELNŐTTEKET egyaránt várjuk. Mindenkivel egyesével, személyre szabottan
foglalkozom.
– Pontosan azoknak, akik régóta szeretnének varrógéppel varrni, de félnek belevágni. Azoknak akik nem ismerik a varrógépet, a varró kellékeket, eszközöket.


Nem csak belevágunk a közepébe, hanem szépen a legelejéről kezdjük. Megismerkedünk a varrógéppel, megmutatom hogyan tartsd karban, mire figyelj. Kitérek az
esetleges előforduló problémákra aztán belevágunk a gyakorlati részbe. Lesz egy pici anyagismeret is és adok tippeket, hogy mit hol érdemes megvásárolni.Ha ezen a tanfolyamon túl vagy, már jöhet is a következő. A tanfolyamra hozd el saját gépedet, hogy annak kezelését tudjam megtanítani, ha nincs még géped, mindenképpen jelezd tudok gépet biztosítani mindenkinek akinek szükséges. A varrógépeken túl a további szükséges eszközöket, – olló, cérna, gombostű, centiméter, tű, kréta stb. – is biztosítom. A tanfolyam 5 főtől indul a maximum létszám 8 fő.
Előzetes bejelentkezés a kreatorvarromuhely@gmail.com címen.

Határidő: 2022. november 17. este

További alkalom:

November 20-án 15:00-19:00 óráig.

Kiss Mihók Erzsébet

2022. november 19.

Részletek

Dátum: 2022. 11. 19.
Időpont: 15:00 - 19:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program