MANOYA (& az É.G.)

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

MANOYA (& az É.G.)

“Vajon mi kell, hogy történjen még velünk és körülöttünk, hogy a ma embere az esze helyett a szívét és igazságérzetét használja többet? Mi kéne, hogy felismerje, hogy a megoldásokat nem várhatja kívülről, nem mutogathat másokra a hibás működésekért, hogy minden vélt jónak és  rossznak forrása, magja bennünk van, azt kellene valahogy jó talajba tennünk, mint gondos kertész a magokat…”

A fenti gondolatmenet csak egy a sok, mélyre szántó gondolatmenet közül, amit nem egy filozófus és egy pszichológus beszélgetéséből idéztünk, hanem egy dalszerző-énekes-parapszichológus édesanyától, akinek dalai efféle, de ennél könnyedebb témákat is feszegetnek.

Április 14-én Manoya, azaz Hodosi Enikő lesz vendégünk Éles Gábor gitárművésszel kiegészülve. Manoya 2 sikeres nagylemez megírása és bemutatása után a fővárosból elköltözve, immár édesanyaként kezdett új életet 2017-ben egy vidéki kisváros mellett. “A zenélés szükségszerűen háttérbe szorult pár évig az anyaság és a természetközeli, félig önfenntartó életmód és egyéb szociális szerepvállalás javára, ám a meg nem írt dalok mindig utolérnek, és kikívánkoznak belőlem, hiába is próbál az alkotásra született ember ‘normális’, racionális vagy logikus életet élni! 🙂 Így hát lassan, de készül a harmadik lemez is! – fogalmazott a Fonogram—díjas dalszerző-szövegíró.

Jegyek: tixa.hu

További jegyek a helyszínen az esemény napján válthatók.

2023. április 14.
Elővételes jegyár: 2500 FtHelyszínen: 3000 Ft

Részletek

Dátum: 2023. 04. 14.
Időpont: 19:00 - 21:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen