Mudfield

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Mudfield

A zenekarról:

A 2019-es Sárrét című bemutatkozó albumuk a Mahasz albumeladási lista 12. helyén nyitott, majd Fonogram díjat nyert „az év hazai hard rock vagy metal albuma” kategóriában.

A 2020-as második, Kelet népe című album a Mahasz albumeladási lista 4. helyén nyitott, és azóta aranylemez státuszt ért el.

A 2021. december 23-án megjelent Szörnyeteg a Mahasz albumeladási lista 10. helyéig jutott. A Nincsen szerencsém című dal bekerült A Dal 2021 Top 40-es mezőnyébe, és a Napfénytenger című slágert már 18 rádió összesen 1634 alkalommal tűzte műsorára ezzel 9.8 millió elérést biztosítva a zenekarnak.

A példátlan gyorsasággal növekedő rajongótábornak köszönhetően 2022-ben már elővét teltházas koncertet adott a zenekar az A38 Hajón, majd közel ezer fizetővendéget vonzott a Barba Negra nagyszínpada elé, és több vidéki nagyvárosban is háromszáz fölött nézőszámokat produkált már.


Vendég: Auraleak zenekar

Az Auraleak tagjai egy futurisztikus disztópiát megidézve, elvont sci-fi és indusztriális elemekkel ruházza fel magát a monumentalitás és a részletesség dualitását megjelenítve, ezzel mindünkben felébresztve valami ösztönös, elemi ellenállást.

Posztapokaliptikus hangulatú, a lélek mélyére tekintő és eszmei kérdéseket feszegető témái nem csak színpadi megjelenésükben karakteres, de mind dalszövegeiben és hangzásvilágában is tökéletesen érezhető.

A modern metal dallamos, ugyanakkor masszív hangzását ízléses harmóniába tereli a poliritmikus riffek, a tiszta ének és a technikás hörgések mellett elektronikus hangeffektjeinek precíz egyensúlyával.

A zenekar 2022 tavaszán debütált Indigo című dalával, melyet a Boolean Heart, majd augusztusban az animációs videoklippel megjelent In Motion követett. A zenekar első nagylemeze a PKÜ – Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával jöhet létre.

2023. június 02.

Részletek

Dátum: 2023. 06. 02.
Időpont: 20:00 - 21:30

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest

Megnyitás Google Térképen