A nagy bútorpakolás

A nagy bútorpakolás

Lelkes budakalásziak maroknyi csapata fogott össze ismét a jó ügy érdekében a ma délelőtti órákban a hamarosan megnyíló új Patakpart Általános iskola felhívására reagálva. Az intézmény termeinek berendezéséhez nagy méretű és súlyos elemekből álló bútorszállítmány érkezett, melyek lepakolása és lépcsőkön át való megmozgatása során nem kevés kalóriát égettek el a segítők. A résztvevők sorát az apukák mellett gyerekek és nyugdíjasok egyaránt gyarapították. A bútorszállító cég által a munkáért felajánlott honoráriumról a csapat tagjai közül többen is lemondtak az iskola javára.
A munka Kovács Kristóf Áron iskolaigazgató vezetésével folyt, aki az irányítás mellett maga is cipelt, rakodott. Már nem kell sokat várni, hogy az egyedülálló építészeti remekmű megteljen élettel és gyerekzsivajtól legyen hangos.
Mindeközben a küszöbön álló évnyitóra való felkészülés szintén megkezdődött. Ennek szervezésben -ahogy a mai bútorpakolásban is- a Művelődési Ház munkatársai aktívan és nagy örömmel vesznek részt.