Akik jóban vannak önmagukkal

Akik jóban vannak önmagukkal

Remek lehetőséget kínálunk önismeretünk fejlesztésére Hajni vezetésével a kis létszámú, önismereti csoportunkban nyáron is. A módszer lényege és hatékonysága annak egyszerűségében rejlik. Próbáljátok ki!

Iránytű az élethez, megoldókulcs az élet főbb területeihez. Hatékony és gyors módszer, mely segít megismerned, megértened, átformálnod önmagad. Életünk 95%-át öntudatlanul éljük.

Örökölt téves családi minták, gyermekkori hiedelmek, gyermekként meghozott döntések, feldolgozatlan traumák, különböző gátló parancsok, szülőktől kapott előírások akadályoznak minket abban, hogy felszabadultan éljük életünket, megvalósítsuk álmainkat. Dönthetünk azonban úgy is, hogy még időben megszabadulunk tőlük!

Lerakjuk a nem kívánatos csomagokat, és tudatosan megteremtünk egy olyan életet, ahol nem halmozzuk folyamatosan a terheket.

Az önismereti tréning segít abban, hogy kezedbe vedd sorsod irányítását. Életed főbb területein – párkapcsolat, gyermeknevelés, hivatás, egészség, társas kapcsolatok, karrier – sikeresen alkalmazhatod.

“Utazásunk” főbb állomásai

Én-állapotok – Hogyan gondolkodom, érzek, viselkedek? Miért? Főbb életterületeimre milyen hatással van? Hogyan változtathatok ezen?

Tranzakciók, játszmák – Honnan gyökereznek a veszekedések? Mikor van béke? Mit teszünk egymással, amikor játszmázunk? Hogyan hagyhatom ki az életemből?

A kommunikáció művészete!

“Bolyhoskák”, Időstrukturálás – Miért annyira fontosak számomra? Miket okozhat hiányuk? Hogyan gyűjthetek belőlük rengeteget?

Tudatossággal a boldogság és a magabiztosság útján!

Életpozíciók, konfliktuskezelés – Hogy vagyok Én önmagammal és veled? Mit tehetek, ha változtatni szeretnék ezen az állapoton? Hogyan juthatunk el az egészséges együttműködésig?

Szerződések magammal, másokkal, az élettel – Elképzelhetetlen ennek tudatos ismerete és használata nélkül önmagunk menedzselése, életünk irányítása, kapcsolataink pozitív működtetése. Segítségével könnyedén meghúzhatjuk egészséges határainkat.

Sorskönyv, és sorskönyvi folyamatok – Mikor és mi alapján rakom össze földi életutamat? Mit tehetek, ha rájövök, hogy a forgatókönyv tévútra vezetett?

Tudatos tervezés és újraírás!

Szülőktől kapott előírások – Melyek a felesleges, energiarabló előírások? Hogyan akadályoznak meg abban, hogy elérjem céljaimat? Rendkívül fontos ismeret ahhoz, hogy helyesen gazdálkodjam az energiáimmal, és önmagam életét élhessem!

Gátló parancsok – 12+1 parancs, melyből akár 1 képes az örökös boldogtalanságba taszítani életed. Nehezen megy az élet? Sokszor 5 – 7 darabot cipelünk magunkban. Hogyan alakulnak ki bennünk? Hogyan adjuk át gyermekeinknek? Mit tehetünk, hogy ne adjuk tovább? Felbecsülhetetlen érték tudatosulni minderre, és feloldani a bennünk működőket!

Az önismereti út során kirajzolódik a személyes térképed, mely végig vezet a fejlődés útján. Megmutatja, honnan erednek problémáid (múlt), hol tartasz jelen pillanatban (jelen állapot), mit és hogyan kell megváltoztatnod ahhoz, hogy bekövetkezzen a kívánt fejlődés, átalakulás.

Gyere, és válts tudatos üzemmódra!

Csütörtökönként 18 órától nyáron is

5.000 Ft / alkalom

Pároknak 25% kedvezmény

 

Jelentkezés:

Balaskó Hajnalka coach

+36 70 577 0609