Bombaként robbantak be a Faluházba a betyárok

Bombaként robbantak be a Faluházba a betyárok

Budakalász egyik legkiemelkedőbb eseményét a XXVI. Kalászi Vigasság Fesztivált a Bohemian Betyars nevű magyar – világzenei együttes koncertje zárta június végén. A zenekar örömzenéje magával ragadta a közönséget, több dalt is eljátszottak ráadásként.

A 2009-ben alakult csapat valódi energiabombaként ismert. Dalaikban jelentős szerepet játszanak a magyar, balkáni és cigány dallamok. A zenekar az elmúlt évek során már majdnem ezerszer táncoltatta meg a közönséget a Balti -tengertől az Atlanti – óceánig számtalan színpadon.

Budakalászon először jártak, örömmel tettek eleget a meghívásnak. Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai mindenkit kizökkentenek a hétköznapok ritmusából és beledobnak az önkívület mély vízébe, pont úgy ahogyan ezt kitervelték. Ez nem volt másképp Budakalászon sem. Vidámság, őrület, ezek lehetnek a legfőbb jellemzői a zenekar dalainak. A fiúk tizenévesen alapították a zenekart, azonban az évek alatt felnőttek, ezért úgy gondolják, hogy a repertoárjukban ma már minden korosztály megtalálhatja a kedvencét.

A fesztivált méltó módon zárta a Bohemian Betyars, hiszen fergeteges hangulatot teremtettek, a közönség sem akarta elengedni őket. A zenekar következő koncertjeiről a közösségi oldalukról értesülhetnek.

Interjú 2:04-től: ITT