Futólépés

Futólépés

Néhány nap múlva eldördül a startpisztoly a régió kiemelt sportversenyén a hagyományos tavaszi Tófutáson. Már nem kell sokáig várni, arra, hogy ismét a megszokott gyönyörű festői környezetben mérhessük össze erőnket és kitartásunkat egymással. Idén az izgalmas meglepetéseké a főszerep, hiszen előadásokkal, óriás méretű játékokkal és új típusú rajtszámokkal is készülünk, ahogy korábban már beszámoltunk róla.

A tavalyi nagy sikerű kezdeményezéshez hasonlóan idén is jótékonysági összefogásra hívjuk látogatóinkat. Dévai Feri nehéz életkörülmények közé csöppent. A jótékonysági szigeten az ő megsegítésére gyűjtünk adományokat az újrakezdéshez, ami nem könnyű számára ebben a megváltozott élethelyzetben. A könyvtár régebbi könyvei közül válogathatnak kedvükre az adakozók, illetve a Művelődési Ház kávézóját is üzemeltető Kalász Pékség és munkatársai gondoskodnak harapnivalóval és italokkal a támogatók számára.

A szabadtérhez igazodva idén is a lehető legkényelmesebb körülményeket szeretnénk teremteni az ide látogatóknak. Ezúttal is kialakítunk őrzött ruhatárat és a kerékpárral érkezők részére tárolási helyszínt alakítunk ki.

Esemény bővebben:

Tavaszi Tófutás