Köszönjük a lakók türelmét!

Köszönjük a lakók türelmét!

A járványhelyzet és annak következményei miatt a Művelődési Ház idei nyári működése is alkalmazkodik a megváltozott helyzethez. Számos zenei sorozatunk pályázati támogatásban részesült, amelyeket sokadik halasztást követően a nyári hónapokban a kiírás szerint meg kell rendeznünk.

A türelmüket és megértésüket megköszönve ezúton jelezzük, hogy az intézményünk szervezésében meghirdetett nyári zenés- táncos programsorozatunk elkezdődött. Valamennyi eseményünk részletes időbeosztása és menetrendje nyomon követhető plakátjainkon, a honlapunkon és a közösségi médiában egyaránt.

A szervezés során minden esetben törekszünk rá, hogy 22 óráig véget érjen az adott program, így a környékbeli, pihenésre vágyó lakókat ne zavarjuk. Előfordul, hogy egy -egy rendezvényünknél csúszás adódik, illetve a fellépők nagy létszáma miatt nem férünk bele a 22 órai időkeretbe. Ezekben az esetekben, kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is vendégeink közt köszönthetjük!

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető