Legyen Ön is kávézónk vendége

Legyen Ön is kávézónk vendége

Művelődési Házunk a Pilis-Dunakanyari régió közkedvelt kulturális és közösségi színtere. Impozáns, többfunkciós terek és termek, igényes környezet, szépen gondozott kert a sajátja.

Korosztályokon átívelő, változatos programkínálatunk idején a catering szolgáltatást partnerünk a Café Budakalász biztosítja. Az aulában 60 négyzetméteren elterülő világos, hangulatos térben és a hozzá kapcsolódó kerthelyiség padokkal berendezett részén vendégeink kényelmesen elidőzhetnek egy jó ital mellett beszélgetve. A kávézó változatos kínálatában kávékülönlegességek, minőségi italok, szendvicsek, péksütemények szerepelnek. A tér rendszeresen ad otthont családi és kisebb látszámú céges rendezvényeknek is.

Térjen be hozzánk, vegyen részt programjainkon!

Legyen Ön is kávézónk vendége!

Tájékoztató az újranyitásról

TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKRŐL

A 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet 2021. július 3-ai hatállyal – a hatálybalépés időpontját az 5/2021. (VII. 2.) BM határozat állapította meg – módosította a rendezvények szervezésének, megtartásának szabályairól rendelkező, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet.

A konkrét programoknál jelezzük a részvétel feltételeit.