Új színpaddal várjuk vendégeinket

Új színpaddal várjuk vendégeinket

Legutóbb arról számoltunk be, hogy két új sátorral bővítettük a rendezvényeinken használható berendezéseink sorát. Tegnap megérkezett legújabb szerzeményünk, az új színpad, melynek a ház kerthelyiségében az árnyas fák közelében találtunk megfelelő helyet. Intézményünk valamennyi férfi munkatársa egymásnak vállvetve ugrott neki az összeállítás feladatának, így az elemekből néhány óra leforgása alatt kirajzolódtak az építmény körvonalai. A színpadot első alkalommal csütörtökön avatjuk fel, hiszen nem más látogat el hozzánk, mint Sárik Péter és zenekara, hogy Bartók Béla műveinek feldolgozásából adjon számunkra szabadtéri koncertet.

Minden rendelkezésünkre áll, hogy tartalmas nyárestéket tölthessünk együtt a Mentáskert koncertjein és programjain.

Legyünk minél többen együtt, hiszen tudjuk, van mi bepótolnunk!

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető