A legbensőbb énünkhöz vezető út

A legbensőbb énünkhöz vezető út

Tapasztald meg vezetett csoportmeditációs alkalmainkon, hogyan lehet kikapcsolni a mókuskerékből és ellazult állapotban, csukott szemmel, kényelmesen elhelyezkedve kizárni mindent magad körül, csak a jelen pillanatban lenni. Tegyél magadért, törekedj a fizikai és mentális egészséged megőrzésére, fejleszd öntudatodat, stressztűrő- és koncentrációképességedet e módszer segítségével! A helyesen végzett meditáció során békére és nyugalomra találhatsz, közelebb kerülhetsz önmagadhoz, megoldásra lelhetsz életed problémáira, csökkentheted a mentális stresszt, enyhítheted a fizikai fájdalmat.

“Már a legelső alkalom is csodákkal teli belső utazást adott. A környezet amit Mónika teremt a hangulatos gyertyafénnyel és meditációs zenével, lecsendesít és ráhangol a meditációra.
Emellett mindig felkészül az órákra egy kis asztrológiával ami segít megérteni a jelenlegi körülményeket. Nincs két egyforma óra ès élmény.” meséli R. Ági az első élményeiről.

“Utazásra hív a lelkünk körül, belső képeink elevenednek meg előttünk. Megérthetünk, feldolgozhatunk, elengedhetünk érzéseket, gondolatokat. Mindenkinek egyedi harmóniát teremt.”- Sz. Ildikó

“Hányszor gondolunk arra a mindennapokban, hogy milyen jó lenne picit megállni, feltöltődni, kikapcsolni a napi pörgésből, tennivalókból. Ez az egy óra éppen ezt teszi lehetővé. Csak felülsz a nyugalom vonatra, ahonnan garantált, hogy mosolyogva és kipihenten fogsz leszállni. Receptre kellene felírni.” Cs.E.

Időpont:

minden hétfőn 19.00 – 20.00-ig

Eszközei:

polifoam vagy pléd

Árak:

2.000 forint/alkalom

6.500 forint/4 alkalmas bérlet

Bővebb információ:

+36 20/520-6160

Menyhárt Mónika

parapszichológus és oktató