Zeneiskolai felvételi

Zeneiskolai felvételi

Az 1997-ben alapított iskola Budakalász tradicionális művészetoktatási intézménye, ahol a zenei képzés népzene és klasszikus zene műfajban folyik. Jelenleg 11 tanszakon, 17 klasszikus és 9 népi hangszer oktatása zajlik, ezeket egészítik ki a csoportos elméleti és gyakorlati tárgyak, foglalkozások. Városunk sajátos zenei hagyományainak továbbéltetése egyedi arculatot ad iskolánknak. A magyar, szerb és német népszokásokhoz kapcsolódva, a népzenei mellett a klasszikus zenei tradícióra támaszkodva alakították ki pedagógusaink a nevelési-oktatási programot.Ennek  fő célkitűzései a zeneoktatáson túl: a személyiségfejlesztés, közösségépítés, a kamarazenélés, valamint a klasszikus- és népzene egymást gazdagító, organikus kapcsolatának kihangsúlyozása és megélése. A kisgyermekkori zenei nevelésben alkalmazzák az egykori Kodály-tanítvány, Kokas Klára zenepedagógus módszerét, illetve az országban egyedülálló, összművészeten alapuló, képességfejlesztő ReikArt® módszert.

Idén a zeneiskolai felvételit a 2021/2022-es tanévre június 10-én és 11-én (csütörtök és péntek) 15:00-19:00 óráig tartjuk.

Kedvcsináló néhány választható szakunkhoz:

HARMONIKA

RÉZFÚVÓS HANGSZEREK

CSEMBALÓ

HEGEDŰ

MAGÁNÉNEK

TAMBURÁK

TEKERŐ

NÉPI FURULYA

A jelentkezés módja:

Minden jelentkezőnek egy online jelentkezési adatlapot kell majd kitöltenie. Az űrlap erre a linkre kattintva érhető el.

A jelentkezés kizárólag ezen a felületen adható le! Az elektronikus űrlap ELŐZETES jelentkezésnek felel meg, így nem helyettesíti a felvételi meghallgatáson való személyes részvételt.

Az egészségügyi helyzetre való tekintettel és a várakozás elkerülése érdekében kérjük Önöket, hogy éljenek az időpontfoglalás lehetőségével. Időpontfoglalás az alábbi titkársági telefonszámon lehetséges: 06307147845

Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a titkarsag@kami.hu e-mail címen vagy a 0626/343-418-as telefonszámon.