Zenés piac

Zenés piac

A csütörtöki piaci forgatag kínálata:
Friss gyümölcsök, zöldségek, hűsítő nyári joghurtos italok erdei gyümölcsökkel, kézműves sörök, falafel saláta.
Gyerekeknek nemezelés 16:00-18:00-ig, kiskacsa horgászat
KÍSÉRŐ PROGRAM:
Iványi Gáspár diplomás zeneművész gitárkoncertje 16.30-18:30-ig – dallamok klasszikusoktól napjainkig.
Fellépőnk több formációban működik, több mint 15 éve tanít gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Közel áll hozzá a jazz, a világzene, népdalok és a klasszikus gitárzene ékkövei .
Ezekből alakítja ki zenei világát és ezt alkalmazza zenekari formációban is. Gáspár a Kalász Alapfokú Művészeti Iskola gitártanára és a Dalabai és a Jazz Formula gitárosa.
Várjuk Önöket sok szeretettel!
Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető