Gólyafészek Nyári Alkotónapok

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Gólyafészek Nyári Alkotónapok

A Gólyafészek Alkotóműhely sok szeretettel vár minden gyermeket a nyári szünet első napjaiban, június 16-án és 18-án 9- 12 óra között.

Először varrós napot tartunk, választani lehet tyúkocska, nyuszi és maci kedvencek közül, illetve alaplépéseket tanítunk meg azoknak, aki még nem, vagy bizonytalanul használnak tűt. Hajgumi és hajcsat díszítését is megmutatjuk a gyerekeknek. Apró öltéseket, gombvarrást tanítunk, így garantáltan mindenki 2-3 kis alkotással térhet haza tőlünk.

18-án a nyári piknik jegyében meteor pörgettyűt és kerti girlandot készítünk, mindezeket többféle formában, amit csak kitalálnak a gyerekek. Papírt, fonalat és színes pom-pomokat is használunk. Rózsaszín flamingókkal és álmos lajhárokkal is készülünk.

Várjuk a gyerekeket sok szeretettel!

Részvételi díj 3000 Ft/ alkalom.

További információ és jelentkezés Rácz Tímeánál, a +36 20 4321 121-es telefonszámon.

 

2021. június 16.

Részletek

Dátum: június 16.
Időpont: 09:00 - 12:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász,2011

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető