Nyári teniszoktatás indul

Loading Események

Nyári teniszoktatás indul

A korábbi évekhez hasonlóan a Budakalászi Tenisz Club idén is kedvezményes teniszoktatást szervez a budakalászi gyerekek számára Művelődési Házunk pályáján. Június 22- től heti két alkalommal, kedden és csütörtökön 9- 11 óráig várjuk azokat a fiatalokat akik szeretnének megismerkedni e sport szépségével. Az érdeklődők bármikor csatlakozhatnak a meghirdetett időszak folyamán. Aki teheti, kérjük hozzon magával ütőt, mivel a klub csak korlátozott számban tud sporteszközöket biztosítani a részvevők számára.

További információ:

Honosi Ágnes

+ 36 20 412 6816

 

Várjuk szeretettel a sportot kedvelő fiatalokat!

2021. június 22.

Részletek

Dátum: június 22.
Időpont: 09:00 - 11:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Teniszpálya

Szentendrei út 9.
Budakalász,2011Magyarország

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető