Kalászi Kortárs Tánctalálkozó

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Kalászi Kortárs Tánctalálkozó

Újra együtt!!!
A Kalászi Kortárs Tánctalálkozót immár 17 éve rendezi meg a Duna Táncműhely Budakalászon. A fesztivál 2020-as kiadására a korábbi években megszokott formájában a koronavírus-járvány miatt nem kerülhetett sor – ám nem is maradt el, hanem több, rendhagyó módon megvalósított kisebb esemény formájában éledt újjá. 2021 februárjában megrendeztük a Kalászi Virtuális Tánctalálkozót az online térben, a nyár folyamán pedig két „táncnappal” jelentkezünk, amelyeknek kerthelyiségünk ad otthont. Fesztiválunk célja a helyzethez alkalmazkodó forma ellenére változatlan: a hagyományos néptáncból és népzenéből inspirálódó kortárstánc koncentrált bemutatása. A táncnapok programját – a megszokott módon – koncertek teszik teljessé.
2021. június 25-én 19h
Góbi Rita Perdül, valamint Darabos Péter Nem tudhatjuk c. koreográfiáit láthatja a közönség, amelyeket a Carson Coma együttes koncertje követ.
2021. július 16-án 19h
Ezen a napon a Közép-Európa Táncszínház Recortes c. előadásának két duója és a Willany Leó Forget me not c. improvizációja, valamint az Ötödik évszak együttes koncertje szerepel a programban.
A programok az aktuális járványügyi rendelkezések betartásával látogathatók.
Jegyinformációk:
A táncprogramok ingyenesen megtekinthetők, az azokat követő koncertek jegyvásárlás ellenében látogathatók. (www.tixa.hu)
Támogatók: NKA, EMMI, Budakalászi Önkormányzat
2021. június 25.

Részletek

Dátum: 2021. 06. 25.
Időpont: 19:00 - 20:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen