Kalászi Kortárs Tánctalálkozó

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Kalászi Kortárs Tánctalálkozó

Újra együtt!!!
A Kalászi Kortárs Tánctalálkozót immár 17 éve rendezi meg a Duna Táncműhely Budakalászon. A fesztivál 2020-as kiadására a korábbi években megszokott formájában a koronavírus-járvány miatt nem kerülhetett sor – ám nem is maradt el, hanem több, rendhagyó módon megvalósított kisebb esemény formájában éledt újjá. 2021 februárjában megrendeztük a Kalászi Virtuális Tánctalálkozót az online térben, a nyár folyamán pedig két „táncnappal” jelentkezünk, amelyeknek kerthelyiségünk ad otthont. Fesztiválunk célja a helyzethez alkalmazkodó forma ellenére változatlan: a hagyományos néptáncból és népzenéből inspirálódó kortárstánc koncentrált bemutatása. A táncnapok programját – a megszokott módon – koncertek teszik teljessé.
2021. június 25-én 19h
Góbi Rita Perdül, valamint Darabos Péter Nem tudhatjuk c. koreográfiáit láthatja a közönség, amelyeket a Carson Coma együttes koncertje követ.
2021. július 16-án 19h
Ezen a napon a Közép-Európa Táncszínház Recortes c. előadásának két duója és a Willany Leó Forget me not c. improvizációja, valamint az Ötödik évszak együttes koncertje szerepel a programban.
A programok az aktuális járványügyi rendelkezések betartásával látogathatók.
Jegyinformációk:
A táncprogramok ingyenesen megtekinthetők, az azokat követő koncertek jegyvásárlás ellenében látogathatók. (www.tixa.hu)
Támogatók: NKA, EMMI, Budakalászi Önkormányzat
2021. június 25.

Részletek

Dátum: június 25.
Időpont: 19:00 - 20:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető