Carson Coma koncert

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Carson Coma koncert

A Carson Coma egy 2018-ban alakult rockzenekar, mely az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttesévé nőtte ki magát. Debütáló nagylemezük, a Corduroy Club 2019-ben a kritikusok kedvenc albuma lett, olyan dalokkal, mint a Kreolkék Pillanatok vagy a Song About My Grandma. Ez utóbbi nyerte el a 04. Magyar Klipszemle fődíját, mely keretein belül a zenekar további három díjat tudhatott magáénak – ezzel demonstrálva a vizuális elemekre fektetett hatalmas hangsúlyt.
A zenekar első születésnapját az Akvárium Klub KisHalljában egy sold out koncerttel ünnepelte, illetve az ország több nagyvárosában (Pécs, Debrecen, Győr, Nyíregyháza, stb.) is jelentős közönség előtt léphetett fel.
2020 a pandémia ellenére sikeres év volt a zenekar számára, hiszen a februári teltházas Dürer Kert (nagyterem) után felvették második nagylemezüket.
Tavasszal az ‘Év Felfedezettje’ kategóriában a Carson Coma Fonogram-díjas csapattá vált, a Lesz, Ami Lesz című második korong pedig szintén a kritikusok által legjobban elismert albuma lett az évben. Az együttes az albumot októberben egymást követő két nap a teltházas A38-on mutatta be, melyen olyan slágereket fedezhetünk fel, mint az Én Még Sohasem, a Peti és Én, a Hobbihajótörött vagy éppen a Truman Show.
Ugyanebben az évben a Carson Coma a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató négy nyertes produkciója között tudhatta magát, aminek köszönhetően 2021-ben olyan fesztiválokon – bizonyos helyeken nagyszínpadokon – léphet fel az együttes, mint a Volt, a Strand, a Fishing On Orfű, a SZIN vagy a Művészetek Völgye.
Tagok:
●Bóna Zsombor – gitár, vokál
●Fekete Giorgio – ének, gitár
●Gaál Péter – percussion
●Héra Barnabás – dob, ének
●Jónás Attila – basszus, vokál
●Kun Bálint – billentyűk, vokál
A koncert a Mentáskert Színpad eseményeként, a Hangfonó könnyűzenei sorozatunk részeként, az aktuális járványügyi rendelkezések betartásával látogatható.
Jegyek kaphatók a Tixa.hu-n és a helyszínen:
– early bird (első 30 jegyvásárló) a Tixa.hu-n: 2.000 Ft
– elővételben a Tixa.hu-n: 2.500 Ft
– helyben, a koncert előtt, korlátozott számban: 3.500 Ft
10 éves kor alatt ingyenes a részvétel.
——————————————————————
Meglepetés!
A koncertet 19.00 és 20.00 között két rövid táncelőadás előzi meg: GÓBI RITA “Perdül” és a NOTITIA TÁNCMŰHELY “Nem tudhatjuk” c. produkcióit láthatja a közönség.
Az előadások ingyenesek.
(A táncelőadások a Duna Táncműhely és a Kós Károly Művelődési Ház által közösen szervezett Kalászi Kortárs Tánctalálkozó nyári kiadásának a része.)

 

2021. június 25.

Részletek

Dátum: 2021. 06. 25.
Időpont: 20:30 - 21:30

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen