Kalapács – Rudán Akusztik

Loading Események
  • Ez az esemény elmúlt.

Kalapács – Rudán Akusztik

Pokolgép, Omen, Coda, P. Mobil: csak néhány azok közül a fergeteges rockzenekarok közül, melyekben az ország két meghatározó énekese megfordult. Mindkettejüknek megvan a saját műsora, amivel a nagyzenekaros bulik mellett is tudnak önállóan turnézni. Van miből táplálkozni, hiszen nemcsak külön-külön voltak tagjai meghatározó bandáknak, átfedés is van a karrierjükben: Kalapács után Rudán vette át a stafétát a Pokolgép zenekar élén 1990-ben.

Belépés a hatályos járványügyi szabályok szerint lehetséges.

Jegyvásárlás elővételben itt:

https://tixa.hu/kalapacs_rudan_koskarolymh

illetve korlátozott mennyiségben az esemény napján a helyszínen elérhetők.

Várjuk önöket szeretettel!

2021. július 29.

Részletek

Dátum: július 29.
Időpont: 20:30

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Kerthelyiség

Szentendrei út 9.
Budakalász, 2011

Megnyitás Google Térképen

Tájékoztató az újranyitásról

A 194/2021. Korm.rendelet (IV. 26.) alapján a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár soron következő rendelkezésig – a rendeletben leírtakat figyelembe véve – az intézménybe történő belépést bizonyos feltételekhez köti. Intézményünknek ellenőrzési kötelezettséget is előír a rendelet, melynek betartását ellenőrzik, és a hiányosságokat szankcionálják, ezért a szabályok betartása minden látogatónk számára kötelező, ebben számítunk megértésükre és együttműködésükre.

A Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2021. május 10-én újra megnyit.
A csoportfoglalkozások, szakkörök a csoportvezetőkkel egyeztetve újra indulnak.
A Zeneiskola próbái újra megtarthatóak intézményünkben.
2021. május 10. napjától a rendelkezések hatályban állásáig intézményünk zárt térben és szabadtéren egyaránt csak jeggyel, regisztrációs jeggyel és beléptetéssel szervez bármilyen kulturális alkalmat. Emellett a jogszabályban előírt, megfelelő védelmi intézkedések betartásával.

A 23/2011. sz. jogszabály szerinti zenés, táncos rendezvény intézményünkben nem tartható. A családi esemény vagy a magánrendezvény – a házasságkötés és a temetés kivételével – abban az esetben tartható meg, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
Az intézménybe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk. Amennyiben a belépni szándékozó ezt nem teszi meg, nem léphet be, ha mégis belép, a beléptető személy köteles a rendőrséget értesíteni.
Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.
 

Együttműködésüket megköszönve, várjuk Önöket szeretettel!

Benkó Attila

intézményvezető