Pakisztán hét- és nyolcezresei között

Loading Események

Pakisztán hét- és nyolcezresei között

Szabó Zoltán fotográfus fotói a Magyar Vándor sorozatban.

A Kincseskamera ingyenes vetítéses előadása és útibeszámolója

Képeinken keresztül bolygónk „harmadik pólusára” invitálunk. Utunk az észak-pakisztáni Gilgit-Baltisztán régióba vezet, mélyen a Karakoram fenséges hegyóriásai közé, ahol egyszerre kanyargózunk az egykori Selyemúton és a legendás Karakoram Highway-en, dübörgő hegyi folyók fölött, lélegzetelállító völgyszakadékok peremén. Vakítófehér gleccserek fölé kapaszkodunk, testközelben lehetünk hét-, nyolcezres csúcsokkal, Indiana Jones függőhídakon kelünk át és megmászunk hajdan bevehetetlen erődöket.

A Kincseskamerát harminc évnyi – főként ázsiai – hátizsákos kalandozás után alapította Szabó Zoltán, fotográfus-túravezető azzal a céllal, hogy ablakot nyisson az általa megismert világokra, hogy egy-egy kultúrában bennfentesként kalauzolja végig a hozzá csatlakozókat. A Kincseskamera fotótúrái három évtized utazós-fotós kincseinek esszenciáját kínálják azoknak a felfedezőknek, akik nem riadnak vissza egy kis kalandtól.

Várjuk Önöket szeretettel! Mert együtt lenni jó!

2022. február 03.

Részletek

Dátum: február 3.
Időpont: 18:30 - 21:00

Kerekesszékkel megközelíthető program Gyermekbarát program

Helyszín

Bálterem

Szentendrei út 9.
Budakalász, Pest
Tájékoztató az újranyitásról

TÁJÉKOZTATÓ AZ AKTUÁLIS JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEKRŐL

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenntartó Önkormányzat rendelkezése alapján, mindannyiunk egészségének védelme érdekében, 2021. november 9-től intézményünk területére látogatóink kizárólag maszkban léphetnek be!