Tájékozódó futás és szépségsarok a Tófutáson

Tájékozódó futás és szépségsarok a Tófutáson

A Tavaszi Tófutás résztvevői és kísérőik már megszokhatták, hogy a versenyprogram mellett érdekes kiegészítő programokkal is készül a Faluház szervezőcsapata. Idén sincs ez másképp, ahogy már beszámoltunk róla beharangozó írásainkban a hét folyamán. További érdekesség, hogy a szépség szigeten az Avon és az Oriflame kényeztető sarokkal várja a látogatókat, teljessé varázsolva a tavaszi megújulást. A mosolygós hölgyek arc- és kézmasszázzsal lepik meg a megpihenni vágyókat, szépségápolási tanácsokkal készülnek, kozmetikai titkokról lebbentik le a fátylat. A szekcióban Forever Living termékbemutatóval is készülnek a kiállítók.

Csegezi Dorka természetes doTerra olajokkal készül erre a napra. Aki szereti a kifinomult illatokat és érdeklik a természetes megoldások, látogasson el asztalukhoz, ahol egy mini illat-élményben lehet része! Emellett megtudhatja, hogyan tudja támogatni saját és családja egészségét, fizikai és érzelmi síkon egyaránt, a természet ajándékainak, az esszenciális olajoknak a segítségével. A kínálatban aromás kézmasszázs, bioszkenneres állapotfelmérést is szerepel. Az eseményen a Tudatos Élet az Egészségért Alapítvány prevenciós kampányával vesz részt. Energetikai állapotfelmérésük során az egészség megőrzésének fontos lépéseiről kaphatunk képet.

A kalandvágyók számára szakszerű vezetéssel egybekötött, játékos tájékozódási futást szervezünk mátrix pályán. A résztvevők egyénileg, a kisebbek kísérővel indulnak a játékon és térképpel a kezükben vágnak neki a feladatnak. A játékosok segítségére lesz az elektronikus pontérintő rendszer, ami a pálya teljesítése után azonnali eredményközlést tesz lehetővé. A futók kis területen, de gyorsan, ide-oda fordulgatva szaladnak egyik ellenőrzőponttól -más néven bójától- a másikig, míg célba nem érnek. Ha tetszett, akár rögtön egy másik pályán is kipróbálhatják magukat!

Érdemes részt venni pörgős, helyzetfelismerő-képességet és térlátást is fejlesztő futójátékunkon, ahol ráérezhetünk az inspiráló, szórakoztató és egyedi sportág ízére. A megmérettetés során a fizikum és szellem együttese kerül kihívások elé korosztályi megkötések nélkül!

Esemény bővebben:

Tavaszi Tófutás